Vrijmetselaar worden?

Bent u op zoek naar nieuwe antwoorden op oude vragen? Dan is de vrijmetselarij wellicht iets voor u. Kom eens langs!

Als u overweegt lid te worden, neem dan contact op via onderstaand mailadres of formulier. Dan volgt een drietal gesprekken met leden van die loge, waarbij over en weer wordt gekeken of ‘het klikt’. Die zorgvuldigheid is nodig, want u wordt lid van een vereniging, waarvan de meeste leden hun leven lang lid willen blijven.

Ook willen we misverstanden voorkomen: de loge is geen plaats om zaken te doen, of om te netwerken. Het is een plaats van verdieping van inzichten. 

Voor meer informatie over onze loge of het maken van een vrijblijvende afspraak, kunt u mailen naar secretaris.loge017@vrijmetselarij.nl. Of het web-formulier hier onder gebruiken.

Als u na gesprekken met ons lid wenst te worden, dan kunt u gebruik maken van dit officiële aanmeldformulier. U kunt het invullen, bewaren en retour mailen naar het mailadres van onze secretaris.  en opsturen naar: secretaris.loge017@vrijmetselarij.nl Het formulier kunt u ook printen en opsturen naar onderstaand adres. (Mailen geniet de voorkeur). 

Loge L’Union Provinciale
Turfsingel 46
9712 KR Groningen

“Ik heb mensen ontmoet die ik anders nooit zou ontmoeten en ik heb het over onderwerpen gehad die ik met mijn beste vrienden niet zou bespreken”.Een logelid